Busselskaber uden overnatning

Menuforslag gældende for grupper af min. 20 personer
(chauffør og guide er uden beregning)
DKK
 Mad_Web 72dpi_17 (2)
Kold anretning. Serveret på tallerken
Marineret sild med løgringe, æg og tomat, Stegt fiskefilet med
remulade og citron og en lun hakkebøf med bløde løg og rødbeder.
Serveret med brød og smør
75,-
Frokostbuffet ad libitum
Marineret sild med karrysalat. Æg og rejer med mayonnaise,
Fiskefilet med remulade og citron, tarteletter med høns i asparges,
mørbradbøf med bløde løg og brie med druer og hjemmelavet
knækbrød. Serveret med brød og smør
100,-
 TAMU uddanner bl.a. elever til kantine og servicefag
Varme retter
Flæskesteg med sprød svær, brune og hvide kartofler, sovs, rødkål og surt 105,-
Mør kalvesteg med hvide kartofler, 2 slags grønsager, sovs og surt 115,-
Danske bøffer med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og syltede rødbeder 85,-
Stegt flæsk med persille sauce og hvide kartofler, sennep og rødbeder 75,-
 Mad_Web 72dpi_20 (2)
Desserter
Citronfromage 38,-
Frugt trifli 38,-
Vanilje is med chokoladesauce, vafler og frugt 45,-
Kaffe og kage
Kaffe og the i kander, ad libitum 20,-
Lagkage med syltetøj og creme 30,-
Kringle el. æblekage el. rabarber kage 35,-
Kaffe og dagens kage 45,-
Kaffe/the , ½ bolle med smør og lagkage 55,-
Drikkevarer
Flaske øl 25,-
Sodavand 20,-
Isvand pr. pers 8,-
1 flaske vin 150,-
1 glas vin 35,-
Specielle juicer 25,-
Priserne er incl. moms og der tager forbehold for prisændringer.

Far+©broen_Web 72dpi_8 (2)